Wil je ook je ervaringen delen en anderen inspireren ... Bedankt!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden. 

 

Lancelot uit Assebroek, 2020

Jij bedankt voor alles. Zonder jou zouden veel dingen nooit gelukt zijn. Dat je me geholpen hebt op manieren waar ik nooit zelf in zou geloven. Het is niet altijd gemakkelijk geweest. Het leven is iets tussen een glimlach en een traan. Ik ben beginnen te beseffen dat het ene toelaten en het andere koesteren de balans is die men zoekt. 

Daniel uit Brugge - 2020

Bedankt voor alles. Het was intens ... maar ik zou het iedereen aanraden.

Millie uit Veurne - 2019/2020

Wat een ontdekking waren de afgelopen maanden! Je hebt mijn ogen geopend en mij de weg getoond naar een authentieke versie van mijzelf, de juiste versie. Ik beschouw dit als een ongelooflijk geschenk en ik had het nooit zonder jou gekund. Bedankt voor alles!

Nathalie, Varsenare - 2018

Zeer inspirerende sessies. Ik heb er levenslessen geleerd die ik nooit meer wil vergeten. Wanneer je openheid en oprechtheid hoog in het vaandel draagt dan is dit iets voor jou 😉.

Lieselot uit Assebroek, 2019

Ongelooflijk veel dank ook voor al je steun. Ik ben oprecht blij dat ik in september de stap heb gezet om naar jou te komen, al voel ik in je sessies soms de grond onder mijn voete schuiven :) ;). Je leert me mijn hart (opnieuw) te openen en dat voelt goed.

Geneviève uit Varsenare - 2019

''Ik denk nog vaak aan je woorden en heb zeker veel gehad aan de sessies. Waarvoor dank

He​leen uit Sint-An​dries - 2019

'Ik ben content met de coaching van Nathalie. Het is doelgericht en ik heb het gevoel vooruit te gaan. De afwisseling in soorten oefeneningen was vooral fijn.

Nathalie R. Oostende - 2018

"Ik wil je heel erg bedanken om het afgelopen jaar! ​Me begeleiden en leiden naar het licht, daar keek ik naar vol bewondering en verwondering. Ik had nooit kunnen dromen dat er nog veel meer was. Bedankt om me mijn weg te tonen! En te durven in verbinding gaan :)."

Wendy S. uit Oostkamp 2018

"Ik wil je bedanken dat je met mij aan de slag bent gegaan. Je kwam op het juiste moment in mijn leven. Ik heb heel veel bijgeleerd en sta nu veel sterker in mijn kracht. Zonder jou had ik nu nooit zover gestaan. Voor mij was je een godsgeschenk. Een hele dikke merci!"

Danielle uit Si​nt-Andries 2017

Met jouw hulp heb ik in een jaar tijd enorme stappen gezet.

Ik ben je eeuwig dankbaar daarvoor!"

Stephanie Varsenare - 2017

''Ik kwam binnen voor een eerste 'afspraak' bij de life coach met één duidelijk doel: Ik moest en zou absoluut dat jaar afstuderen! De motivatie was echter ver zoek en gaandeweg leerde ik wat ik eigenlijk al lang wist, mijn hart en passie lagen elders. Nathalie hielp mij m'n eigen grenzen te (her) ontdekken, en haalde het leven in mij boven, dat ergens diep verscholen zat. Mijn dromen en wensen, die onderweg ergens verdwaald waren, kwamen uit een verloren hoekje weer op mijn pad. Het kind van weleer, onbezonnen en vrij, kreeg weer vrij spel. Zalig!! Nu, anderhalf jaar later, heb ik een bewogen parcours afgelegd. Het einddoel bleek heel anders te zijn dan oorspronkelijk gedacht, de weg vol hindernissen en omleidingen... Ik heb nog heel wat te ontdekken, maar de toekomst ligt open! Ik kies mijn eigen weg, in volle vertrouwen! Bedankt Nathalie, voor alle goeie zorgen, het vangnet in tijden van nood en het samen puzzelen met mijn gebroken stukjes.''

Lucienne G Bl.berge - 2017

"Dank voor alles.

Het was een warme beleving en een aangename coaching."

Wim DK Damme-Sijsele 2016

"Hartelijk dank voor al jouw steun en tips op, voor mij, het juiste moment.

ik voel me veel beter en sterker".

Lieselot S. Oostkamp 2017

"Ik ben sterke voorstander van oplossingsgerichte therapie, die Power of Mind hanteert! Dankzij de coaching van Nathalie leer je jezelf beter kennen, haal je meer uit je relaties met mensen (of het nu privé of zakelijk is), doe je leerervaringen op die je professioneel enorm veel voorsprong kunnen geven en word je bewuster mens. Ik vond het een heel aangename, bijzonder leerrijke en uitermate boeiende ervaring waar ik dagelijks de voordelen van pluk, vaak onbewust!"

(Cornelle Sterk, Docent, ondernemersschool - 2015)


Nathalie is een spontane en integere coach die een ieder op haar manier naar het einddoel begeleidt.

Haar levenservaringen en haar liefde voor de medemens zorgen ervoor dat de aanpak diepgaand en professioneel is.

''Nathalie is een coach die weet hoe bij cliënten naar de diepste blokkade te gaan. De manier van aanpak zorgt ervoor dat de cliënt zich altijd veilig voelt. Haar empathisch vermogen hierbij maakt dat de cliënt zijn/haar stappen durft te nemen, hoe moeilijk ook.

Een zeer professionele dame en intuïtieve coach.''