Power Of Mind

Sta stevig in je Eigen Lichtkracht

Herstellen van een gebroken Hart

Break-ups zijn moeilijk, therapie kan je helpen je beter te voelen.

Mensen komen naar me toe als ze gaan scheiden, uit elkaar zijn, een dierbare verliezen, ontrouw/verraad hebben of net een relatie hebben beëindigd.

Zelfs als de relatie eindigt omdat je wilt dat het eindigt, doet het nog steeds emotioneel en fysiek pijn. Ja, het is wetenschappelijk bewezen. Er is een "Broken Heart"-syndroom.


Gebroken hart syndroom treedt op in tijden van acute emotionele stress, zoals de plotselinge dood van een geliefde.

De aandoening wordt het gebroken hart syndroom genoemd. Ook bekend als stresscardiomyopathie, takotsubo-cardiomyopathie en apicale ballonvaren van het hart.

Als je een gewelddadige relatie van welke aard dan ook hebt gehad (d.w.z. emotioneel, psychologisch en/of fysiek), dan zullen we samenwerken om meer te genezen dan alleen een gebroken hart. 


We zullen ook traumatherapie opnemen.  Hoe ik help bij relatiebreuken en verlies

Ben je klaar om je nieuwe leven te beginnen, maar zit je vast en heb je wat begeleiding nodig om volledig te genezen van je vorige relatie?


THERAPIEFASE 1.

Genezing is essentieel voor een gezond herstel. Elke persoon die contact met mij opneemt, bevindt zich in een andere fase van de genezingsreis. 

Sommigen beginnen net aan de reis en zijn misschien aan het denken, 

denken en nog meer denken...  en voelen zoveel emoties, zoals verlatenheid, eenzaamheid, verdriet, verlies, depressie, angst, schuldgevoelens, woede, wrok, 

een laag eigenwaarde.


Sommige mensen proberen de pijn van een relatiebreuk te verdoven, te vermijden of te ontkennen door zelfvernietigend gedrag, zoals emotioneel eten, alcohol- of middelengebruik, promiscuïteit, of springen meteen in een andere relatie. Het is belangrijk om te voelen wat we moeten voelen na een relatieverlies of een breuk en ons verhaal echt te verwerken. We willen echter niet in het verleden blijven leven. Dit is een kans voor jou om na te denken over je verleden, eruit te groeien en verder te gaan.


Gezond herstel omvat vergeving, leren accepteren en loslaten. 

Het klinkt zeker gemakkelijk, nietwaar? 

Meestal blijven hier echter veel mensen vastzitten. Ze kunnen niet voorbij de pijn komen. Ze worstelen om te accepteren wat er is gebeurd en herhalen dezelfde obsessieve denk-, emotionele, gedrags-pijnpatronen waardoor ze blijven lijden. 

Het is zelfvernietigend en zelfsabotage.  Je hebt een kostbaar leven. 

Wil je vooruitgaan en ernaar leven? Als uw antwoord "ja" is, dan kan ik u helpen.

THERAPIEFASE 2.

 Heropbouw van uw eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

Na het beëindigen van of het verlies van een relatie, hebben we misschien een lage eigenwaarde, we kunnen het gevoel hebben dat 

we een deel van onszelf zijn kwijtgeraakt


We kunnen zelfs een verlies van identiteit voelen. 

Ik heb mijn patiënten horen zeggen: "Ik weet niet meer wie ik ben". 

In fase 2 richten we ons op het herstel van uw zelfvertrouwen en zelfrespect. 

Zo word je je eigen coach, beste vriend(in) en partner. Je wordt daardoor heel in jezelf, zodat je je nieuwe leven kunt creëren! Fase 2 gaat over je naar een gezonde plek brengen waar je in jezelf gelooft, jezelf motiveert, jezelf waardeert en onvoorwaardelijk van jezelf houdt. 


Dit zijn de kenmerken van gezonde zelfliefde krijger en nieuw gedrag waarmee je gezonde mensen in je leven kunt aantrekken en 

ook de giftige mensen weg kunt houden.

THERAPIEFASE 3.

Wederopbouw van het nieuwe leven. 

Weten wie je bent en wat je wilt is absoluut episch. 


We zullen ons concentreren op hoe u wilt dat deze volgende fase 

van uw leven eruitziet en aanvoelt. Als je eenmaal weet wat je wilt, ga je dan echt naar buiten om het te laten gebeuren? 


Hier reconstrueren we jouw nieuwe leven. Misschien wil je beginnen met daten, van loopbaan veranderen, verhuizen of een heel nieuw leven beginnen. Dit is de meest opwindende en belangrijke plek om te zijn. Je hele leven kan veranderen als je wilt, want je gaat je eindelijk richten op de belangrijkste relatie in je leven... de relatie met jezelf! 

Alles wat je wilt in het leven begint bij JOU!

Jij bepaalt wat er daarna gebeurt in je leven.