Hoe herken ne een Indigo-Kind?

Stel je in op de energie 

van de groep

Indigo kinderen hebben een hogere energiefrequentie dan andere kinderen en zijn soms nogal onpraktisch in aardse zaken. Ze reageren altijd op hoge, liefdevolle en harmonische energie, omdat ze daarmee vertrouwd zijn. 

Observeer het gedrag 

van de kinderen

Indigo kinderen gedragen zich anders! Ze dragen vaak onderbewuste boodschappen met zich mee en men verbaast zich erover waar het kind deze kennis vandaan heeft. Indigo kinderen weten meestal tamelijk orecies waarom ze op aarde zijn. Ze vertellen veel over engelen en andere wezens en spelen vaak urenlang met ze. 

Indigo kinderen zoeken vaak gezelschap van volwassenen

Ze zoeken interactie met de wereld van de volwassenen. Ze zijn spontaan, open en intuïtief; ze houden ervan om het innerlijke kind in de volwassenen naar boven te halen. Met hun leeftijdsgenootjes ontstaan no wel eens problemen, ze voelen zich niet altijd begrepen en houden zich vaak afzijdig van de groep.


Ze weten precies hoe ze iets voor elkaar moeten krijgen en zijn een meester in het doordrukken van hun wil. Het is onmogelijk om met deze kinderen de strijd aan te gaan, ze kunnen alleen met steekhoudende argumenten overtuigd worden.

Bij baby's: 

kijk ze recht in de ogen

De ogen zijn de venters van de ziel/ Lach naar je baby; dan verwelkom je zijn/haar ziel. Het is fantastisch om de reactie van de nieuwe kinderen te zien. Zo jong als ze zijn, reageren ze onmiddellijk heel levendig, scheppen behagen in de situaties en begrijpen het!