Inspirators en leraars die mijn pad kruisten

In 08/2021 volgde ik een 2 daags vrouwenweekend. Ik kan er voorlopig nog moeilijk woorden aan plakken, ... maar wauw wat een openbaring. Ik heb mezelf als het ware herontdekt als vrouw. De laatste lagen rond beperkte overtuigingen van vrouw zijn gleden als het ware van me af. Zo ontzettend dankbaar om de diepgaande lagen van intense verbinding met mezelf al vrouw te mogen ervaren. 

Beslissingen dienen genomen worden, wat heeft mijn ziel mij te vertellen ... gebeurtenissen blijven zich herhalen. Welke stappen vragen mijn ziel te zetten ...In 06/2021 schreef ik me in voor de IET opleiding in 07/2021.  Energie begon al processen in gang te zetten. Veranderingen kwamen tot stand. Mijn ziel verlangde naar innerlijke vrede en rust, zelfhealing.. De I.E.T. driedaagse maakte als het ware een grote opkuis in alle lagen van mijn lichaam. Wat ik niet mogelijk achtte, werd werkelijkheid. 

Dit jaar daagde me uit om mijn visie te herstellen i.v.m. online opleidingen :)

08/2020 De cursus Energetische healing & spiritueel werk ...

was als een ware een innerlijke reis, waarbij Karmische koorden en vele andere mooie processen

in gang werden gezet. De kracht van onvoorwaardelijke liefde en loslaten wat niet langer bij je hoort.

Augustus 2020, eindelijk .... een prachtig aura soma Healing namiddag weerspiegelt als geen ander de thema's die reeds een jaar op mijn weg komen:

De B26 werkt op de tijdlijnen en oude trauma’s, van waaruit bepaalde gevoelens en gebeurtenissen zich “herhalen”. Een intense namiddag die haarfijn en zacht kleurrijk spiegelen waar ik momenteel sta in mijn persoonlijke ontwikkeling. #dankbaarheid #AuraSoma 


Ik volgde op 09/03/2020 de workshop de De Rijzende Feniks.

Het voelde oprecht als thuiskomen ... samenkomen met gelijkgestemden. De workshop bracht me terug diep in verbinding met mezelf. Heroriëntatie in de zaak, verbinding diep met mezelf. Het voorbije jaar dat me nog oude ego-stukken zichtbaar maakten werden losgelaten. Wat zo helend voelt voor mijn kostbaar lichaam.

Oprecht dank om dit mooie moment met mij te willen delen en om me opnieuw de weg te laten zien, die ik wil volgen naar een traumavrij leven.

Reiki I & II (03/09/2019)

Zoals ieder mooi mens hier in de praktijk komt, wordt ik ook uitgedaagd op verschillende vlakken in het leven

(anders zou het saai zijn hé 😉). 2019 is het jaar bij uitstek, dat me de uitdagingen geeft om verder te groeien. Ze brengt een mooie weerspiegeling van mijn blinde vlekken als HSP coach. Ook mijn valkuilen als HSP-er geven mij de uitdagingen om verder te groeien. Hoe ik oprecht aanvoel, vanuit mijn sensitiviteit. Het durven aanvoelen, reflecteren, in mijn kracht blijven, grenzen stellen, groeiend in het tastbare en het ontastbare. Bedankt voor de hernieuwing van mijn Reiki I inwijding (vanuit veiligheid en wederzijds respect) en mijn Reiki II inwijdingen.

Groeien ... Het mooiste dat er bestaat 😉💚🤲.

Rots & Water Basistraining 29/01/2019 - 01/02/2019

Een prachtige ontmoeting tussen mijn water en mijn rots element. Omarmend vanuit respect.

Een intens reflecterend gebeuren, waar je zelf alleen maar sterker van wordt.

Stijn is een geweldige trainer vanuit zijn Rots zijnde, je voelt zijn passie & missie met een speelse

zachte waterkant. Een inspirerende ontmoeting & training. Bedankt!

Diploma Kindercoaching behaald CVO 05/2018

Ik wil Inge oprecht bedanken om mij de te spiegelen, de weg ik al heb afgelegd. De weg van groeien, groeien tot wie ik ben als kindercoach. Voor het eerst ... durfde ik me als coach te laten zien, vertellen vanuit mijn authentieke 'ik', het zichtbaar maken en delen ... de opleiding bracht veel teweeg.

Maar ik DURF me zichtbaar te maken in een groep. Een prachtig proce.

Ik wil Myriam oprecht bedanken voor de de boeiende en healende reis door de 4 Shamballa inwijdingen heen. Ik heb een diepe rust in mijzelf gevonden. Grenzen stellen lijkt vanzelfsprekend. Een mooi afscheid en verwerking van een oud stuk verdriet. Verruiming en liefde komen in de plaats.

Ik wil je oprecht bedanken voor het intense, groeiende en inzichtgevende opleiding tot Hypnotherapeut - 10/2017 - Na 7 jaar en 6 zware operaties. Voel ik nu, wat het mij heeft willen geven. Oprechte dank om dit stuk van mezelf zichtbaar te maken.

Reiki I inwijdingen - 30/03+31/03/2017

Quote: Heb je wel eens in de gaten dat als je oordeelt, je altijd oordeelt over je eigen projectie? Het is immers jou beleving. Deze quote geeft heel mooi weer wat mijn ervaring teweeg heeft gebracht bij mijn inwijdingen. Het was een intense ervaring waarbij beelden uit het verleden helder zichtbaar werden, ze leken een herhaling van het verleden. Maar eigenlijk was het een les voor mij, om nog meer te gaan vertrouwen op mijn gevoel. Wat me bracht bij de quote: Als je iets raakt, zou je eens kunnen overwegen, om het dit keer niet buiten jezelf te zoeken, maar in jezelf. Niemand kan jou iets aandoen. Onze ziel laat ons voelen of er een boodschap voor ons is. Meer niet. (van "de waarheid zit in het voelen")

Getuigenschrift Bedrijfscoaching behaald Centrum voor Avondonderwijs - 05/2017

Prachtig om te mogen ervaren hoe Marc op zo'n korte workshop bijscholing je kan triggeren om

dieper naar jezelf te kijken. Krachtig!

Lieve De Wannemacker

Getuigenschrift Budgetcoaching - Centrum voor Avondonderwijs - 03/2017

Een mooie samensmelting van mijn coachervaringen en mijn 8 jaar ervaring in de financiële sector, waar ik heel wat bruikbare ervaringen heb opgedaan. Mooi om te ervaren, dat heden en het nu een basis zijn voor de toekomst.

Centrum voor Avondonderwijs

Getuigenschrift Familiecoaching - Centrum voor avondonderwijs - 01/2017

Getuigenschrift Kindercoaching - Centrum voor avondonderwijs - 06/2016

Prachtig om te zien , te voelen en te beleven hoe Carin zo onvoorwaardelijk haar kennis en haar passie met ons deelt. We kregen echte handvaten mee om te groeien in familiecoaching. Bedankt!

Gelijkdenkende die elkaar mogen inspireren en groeien in het boeiende kindercoaching.

Workshop: ''Hartcoherentie door biofeedback''

Tijdens deze workshop kregen we handvaten aangereikt om ons kennis te laten maken met welke effecten van stress en ademhaling op je hartritme hebben. Je leert jouw natuurlijke reacties beter kennen en door eenvoudige maar efficiënte technieken ga je deze reacties ook effectief beheren.

Getuigenschrift HSP en Indigo coaching 05/2016 - Erkend als kindercoach

Voor een boeiende en verrijkende reis in het HSP & Indigo coachen ...

De opleiding tot HSP Coach en Indigo coaching, gaf me de handleiding en tools om kinderen niet langer door hun label te zien, maar vanuit hun KRACHT.

Een mooie ervaring voor al die speciale kinderen en gevoelige volwassenen.

Balans tussen lichaam en ziel, denken en voelen ...

Diploma Voetreflexologie Advance - Gezondheidsschool Behaald 05/2016

Vanuit haar achtergrond als voedingsconsulente geeft ze een andere kijk op voetreflexologie. Zij wist een groep samen te brengen en even te laten meekijken vanuit haar ervaringen en beleving rond voetreflexologie. Tijdens mijn eindwerk leerde ik ook de kracht van mijn stem kennen, ... Bedankt hiervoor!

Diploma Voetreflexologie - Gezondheidsschool Behaald 01/2016

Daniël wil ik bedanken voor de energetische opleiding Voetreflexologie in de Gezondheidsschool te Gent.

Zijn lessen weerspiegelen zijn passie.

Hij geeft voetreflexologie een hele nieuwe dimensie.

Getuigenschrift behaald - Zelfhypnose 09/2015

Met oprechte dank aan Hans Geervliet voor de intense cursus waarbij je alle handvaten meekrijgt, om het beste uit je leven te halen. Een cursus om nooit te vergeten.

Diploma Life Coachn (NLP based) - behaald 01/2015

Diploma Life Coach advance (NLP based) behaald 06/2015

Met dank aan Cornelle Sterk voor de inspirerende lessen!

Je lessen zorgen voor een intense persoonlijke groei die met zoveel liefde en respect worden gegeven.

Power Of Mind' kwam tot leven (Traject gestart 04/2014 - als zelfstandige begonnen 10/15)

Waarom StartersLabo?

StartersLabo begeleidt mensen die hun ondernemersdroom willen realiseren en daarin ondersteuning geven door middel van coaching, training en aandacht voor persoonlijke groei.

0