Ondersteuning Coaching

Waarvoor kan je terecht hier in de praktijk?

***

Chronische stress


Vele volwassenen hebben op hele jonge leeftijd te maken gehad met chronische stress. Hierdoor heb je onbewust deze stress blijven opzoeken door de jaren heen. Het onderbewuste heeft het als iets normaals benoemd, waardoor het keer op keer diezelfde situaties opzoekt. Je lichaam terug in rust  krijgen, stappen zetten naar een gezonde toekomst zijn de stappen die in dit traject worden aangepakt. 

Burn-out


Burn-out staat voor bewustwording van je eigen identiteit. Ontdekken - vinden - reflecteren ... naar het mooie mens dat je bent. Vanuit de persoon die geboren werd op je geboortedag. Niet vanuit wensen - verlangens van de buitencontext. 

Intens gaan we op zoek naar je binnenwereld, je identiteit. 

Werkhervatting na ziekte


Na het herstellen van ziekte, een operatie, ... hebben velen het gevoel dat ze al een hele tijd hebben moeten vechten. Om je dan opnieuw op de arbeidsmarkt zichtbaar te maken, heeft tijd nodig. Ook persoonlijke groeisessies zijn nodig, om tenvolle in je kracht te staan (na herstel of langdurige chronisch ziekte)

Loopbaanbegeleiding


Durven springen

Durven loslaten

Durven gaan voor wat je hart wenst. Velen ervaren dat een job iets is dat je moet ondergaan, dat het niet anders kan. Zonder het echt te beseffen, maken we onszelf ziek. Maak bewust keuzes... 

HSP als kracht


 Je leert belevingsgericht je grenzen te stellen. We s waarbij je een bewustwordingsproces naar je authentieke zelf. 

Je binnenwereld en buitenwereld worden ÊÊn.

Mannelijke/vrouwelijke

energie in balans

Heel wat vrouwen in de praktijk zitten volledig in hun mannelijke energie. Zonder dat ze het beseffen, zijn ze zelf de balans in hun relatie aan het boycotten. We gaan actief stappen zetten om dit opnieuw in balans te krijgen. 

Zowel innerlijke rust als rust in de relatie komen tot stand.


Spirituele groei

 

Tijdens deze sessies worden bepaalde thema's aangehaald. Vandaaruit kijken we welke ondersteuning nodig is, om je tenvolle in je kracht en manifestatie te krijgen. 


Oude patronen

 

Oude patronen maken dat we keer op keer in zelfde situaties terechtkomen. In de praktijk ervaar ik dat mensen er pas de nodige stappen voor zetten, als men echt het gevoel heeft dat het zo niet verder kan. Oude patronen loslaten ...