Coachpraktijk

Pimboli heet je van harte welkom!

Pimboli reist al bijna 20 jaar met me mee, ... het is het allerbeste vriendje van Diddle in de knuffelwereld.

Pimboli heeft al allerlei verhalen gehoord door je jaren heen, 

van blije tot soms verdrietige verhalen.

Elk verhaal heeft zijn/haar kracht.

Samen gaan we op zoek naar de kracht in jouw verhaal.


Diddle en zijn vrienden

Diddl woont in Kaaskoekjesland in zijn kaasholletje onder de zolderboom, aan de noordelijke oever van het Maanschijnvonkelmeer. 


Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen (een van zijn grootste hobby's). In zijn vrije tijd luistert Diddl het liefst naar knuffelige Diddl-rock, onder het genot van wat "Gaatjesberger Kaaslimonade" en een stukje "Sokkenlandse Grootgatige Superstinker".


Diddlina is Diddls vriendin en eerste grote liefde. 

Diddlina houdt ervan door Diddl verstrikt en steeds weer opnieuw veroverd te worden. Zij houdt van bloemen, zomerkleren, wattenzachte haarstrikjes en romantische cadeautjes. 

Zij heeft ook zo haar eigen idee├źn en kan heel beledigd doen. Wat slimheid, vooruitziende blik en betrouwbaarheid betreft, 

wint ze het van Diddl.


Pimboli - Hoort bij Diddl, is bevriend met Mimihopps en is een zuidwestknautschanische knuffelteddy.


Ackaturbo - Een vuurstaartminiraaf + Mimihopps - Hoort bij Diddlina, is bevriend met Pimboli + en is een voskonijntje + Vanillivi - Een wit geluksschaap + Wollywell - Een zwart Angora-schaap dat altijd huilt + Galupy - Een Galoppogos-paard + Merksmir + Lettervreter - De Lettervreter, een boekenwurm + Hampfdiddl Bogart - De  springmuisdetective + Professor Blubberpeng - Een Bolle Bor muis professor + Bibombl - Een "pomponstaart-setter" + Milimits - Een "tijgerstaart-katje" + Tiplitaps - Een "wisselschild-schildpad" + Simsaly - Is een goede vriendin met Diddlina, is een Florany-bloementoverfee + Dimmdann - Hoort bij Simsaly, Helpt Simsaly met  bloemtoverspreuken te onthouden die hij dan met zijn lichtje in de lucht schrijft. Hij is een gloeibijtje. (mama is honingbij en papa gloeiworm) + Lalunaly - Florany-eenhoorn

Lolli Love Bear - Een Liefdes Beertje


Pimboli kwam ik mijn leven ... 

Pimboli is een bruin beertje, stuntelig, verlegen, nieuwsgierig, sympathiek, houdt van honing, is bang in het donker.


Bij de hernieuwing van de Praktijk zag ik hem lonken, 

hij fluisterde dat hij wou meehelpen en luisteren in de praktijk.


Hoe kan ik hier neen op zeggen ;). 


Tot binnenkort!0