In de praktijk of bij jullie thuis

We genoten van elke seconde van onze reis

In de praktijk

Sinds januari 2015 heb ik een gezellige praktijkruimte die uitkijkt op de tuin. Heerlijk verscholen in het groen kom je tot rust. 

Bij goed weer, biedt de tuin de mogelijkheid om de sessies buiten te laten doorgaan. (voor jongeren en volwassenen).


De omgeving straalt een rust uit waardoor je even helemaal bij jezelf kan komen en voelen wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen groeien. Zo lukt het beter om een aantal zaken op een rijtje zetten. 


Quote:  De meest inspirerende en succesvolle mensen zijn ‘gewoon zichzelf’.


Ondertussen zijn we al meer dan 5 jaar verder, en zal de praktijk een nieuw jasje krijgen, van 19/12 - 10/12 sta ik met met de boor in de hand en ga ik de uitdaging aan ;)

Aan huis

Indien jij dat wenst kan ik op huisbezoek komen. Bijvoorbeeld voor kinderen kan het heel interessant zijn om dat bij de mensen thuis te doen. Ik breng mijn materiaal mee voor de kinderen. Als zij mij bijvoorbeeld mogen ontvangen op ‘hun’ kamer, loopt de therapie vaak veel vlotter, vooral bij eerder verlegen kinderen. Kinderen die nogal actief zijn, zijn dan vaak meer gebaat bij de therapieruimte omdat dit voor hen een vreemde ruimte is.


Ook krijg ik sneller een beeld van de 'flow' in je gezin. Ik kan dan zaken detecteren die jullie zelf niet meer zien omdat jullie zelf deel uitmaken van het 'geheel'.


Een huisbezoek heeft als extra voordeel dat je je niet hoeft te verplaatsen, geen babysit moet nemen, het gesprek bijvoorbeeld kan laten doorgaan als je partner me-time heeft.