Therapie en Coaching

Als je een afspraak met mij wil, dan kan die doorgaan op twee plaatsen.

Ofwel in de praktijkruimte in de steenovenstraat 17 te Varsenare ofwel bij jou thuis.

In de praktijk

Sinds januari 2015 heb ik een gezellige praktijkruimte die uitkijkt op de tuin. Heerlijk verscholen in het groen kom je tot rust. Bij goed weer, biedt de tuin de mogelijkheid om de sessies buiten te laten doorgaan. (voor jongeren en volwassenen).


De omgeving straalt een rust uit waardoor je even helemaal bij jezelf kan komen en voelen wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen groeien. Zo lukt het beter om een aantal zaken op een rijtje zetten. Dit is echt ME-time.

De meest inspirerende en succesvolle mensen zijn ‘gewoon zichzelf’.

Aan huis

Indien jij dat wenst kan ik op huisbezoek komen. Bijvoorbeeld voor kinderen kan het heel interessant zijn om dat bij de mensen thuis te doen. Ik breng mijn materiaal mee voor de kinderen. Als zij mij bijvoorbeeld mogen ontvangen op ‘hun’ kamer, loopt de therapie vaak veel vlotter, vooral bij eerder verlegen kinderen. Kinderen die nogal actief zijn, zijn dan vaak meer gebaat bij de therapieruimte omdat dit voor hen een vreemde ruimte is.


Ook krijg ik sneller een beeld van de 'flow' in je gezin. Ik kan dan zaken detecteren die jullie zelf niet meer zien omdat jullie zelf deel uitmaken van het 'geheel'.


Een huisbezoek heeft als extra voordeel dat je je niet hoeft te verplaatsen, geen babysit moet nemen, het gesprek bijvoorbeeld kan laten doorgaan als je partner me-time heeft.