Zelfzorg

Transformeer je ervaringen tot zuivere kracht.

Beschouw ze als edelstenen die geheel los van jou fonkelen.

(Drukpa Rinpoche)

Lieselot Sensy

Natuurlijke huidverzorging

Kwaliteitsvolle huidverzorging met hart en ziel gegeven. Stress valt niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven, hoog tijd dus om even op pauze te drukken! Ik bied u een ontspannende beleving waarin u één wordt met de natuur en met uw innerlijke zelf. Iedereen heeft recht op een frisse uitstraling als weerspiegeling van uw innerlijke schoonheid!

Hilde Leplae

Creatieve workshops

Me-time die je kan gebruiken.

Als creatieve duizendpoot wil ik je de ruimte bieden om bij je eigen creativiteit te komen. Jezelf een rustpunt gunnen door je te focussen op kleuren, tekenen, kliederen, kladden, vilten, kleien...schilderen en vooral DOEN OM TE DOEN.
Rika Rotsaerts

Bevrijdend zijngen

Als baby, peuter, kleuter laten we spontaan klinken wat er in ons leeft, al dan niet met woorden. Zalig om die ongeremde kreetjes, deuntjes, gehuil,... te aanhoren.  Zo puur!An Dumon

Handgemaakte kaarsen

Workshops

(voor kinderen)

Ecologisch en

handgemaakte kaarsen

Marlen Ernst

Yoga Varsenare

Yin yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga met voornamelijk zittende en liggende houdingen. Het ontstresst, geeft souplesse en je maakt meer ruimte in je hoofd en lichaam. Bij yin yoga blijf je langer in de houding, meestal 3 - 5 minuten.


Jaklin Fokina

Schoonheidsinstituut

Met schoonheidsinstituut “BEAUTY CENTRAL” te Jabbeke streeft schoonheidsspecialiste Jaklin Fokina naar beauty en verzorging op maat, toegepast volgens de regels van de kunst in een gezellig kader.

De prioriteiten zijn duidelijk; het aanbieden van gepersonaliseerde verzorgingen ondersteund door kwalitatieve producten die zichtbaar resultaat opleveren.


...

......


....

....

....